hamer
Logo profel
Profel past zich aan uw stijl aan! Met hun moderne fabricagetechnieken kunnen zij alle mogelijke vormen aan. Daarnaast biedt Profel een ruim en gevarieerd assortiment toebehoren. Hun producten zijn bijgevolg een voortdurende prikkeling van uw creativiteit tijdens uw zoektocht naar het perfecte profiel. Wat ook de stijl van uw droomwoning is, Profel biedt u totale vrijheid van ontwerp. Profel gaat geen uitdaging uit de weg. Zij maken er een erezaak van om op alle vragen naar creatieve vormen – hoe uiteenlopend ook – een antwoord op maat te geven. Uiteraard blijven daarbij de technische prestaties van de profielen behouden.

Ook voor niet-alledaagse vormen kunt u bij Profel terecht. Zij beschikken over een onderzoeksafdeling waar hun specialisten voortdurend op zoek zijn naar nieuwe technieken om ramen en deuren in alle mogelijke vormen uit te voeren.

Bezoek zeker en vast de website van Profel!
Loading...

Logo gyproc

Gyproc is de onbetwiste nummer 1 op de markt en de referentie bij uitstek voor vakspecialisten in de droge afbouw. Dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.
De technologische vooruitstrevende en innoverende bouwsystemen van Gyproc verschaffen u aldus de geknipte oplossing voor alle werken die u wil uitvoeren.

Gyproc producten en systemen komen sterk tegemoet aan de huidige comfortproblematiek door uitgebreide oplossingen aan te bieden in verband met brandweerstand, akoestische isolatie en renovatie.

Bezoek hier de website van Gyproc.

Logo Houthandel van Hemelrijck

Houthandel Van Hemelrijck is een familliebedrijf waarin de derde generatie nu volop meewerkt. Op 1 januari 2008 verhuisden zij van Imde naar Malderen, ook hun vestiging in Tisselt verhuisde eind 2008 naar Malderen.

Zij zijn gespecialiseerd in timmerhout, bekistingshout, plaatmateriaal, massief hout, hardhout, tuinhout, onderdak, gipsplaten, isolatie, dakbekleding, gevelbekleding, dakramen, deuren, parket, muur- en plafondbekleding, ...

Verder zijn zij uitgerust met een vierzijdige schaafmachine, paneelzaag, lintzaag en een drenkstation.

Met hun vrachtwagens leveren zij de bestellingen aan huis of op de werf.

Bezoek hier de website van Houthandel van Hemelrijck

Logo Plastiek Hostade

Plastiek Hofstade is uw specialist in allerlei kunststoffen. Ze hebben een ruim assortiment aan dakmaterialen, verandadakmaterialen, gevelbekleding en zo veel meer.

Kijk gerust ook eens op de website van Plastiek Hofstade

Logo cras

Houthandel Cras bestaat sinds 1878. Het bedrijf is geëvolueerd van traditionele houthandel naar echte partner van de houtvakman. Cras importeert en exporteert hout en plaatmaterialen. Daarnaast kan het bedrijf schaven, zagen, drenken, drogen en impregneren…per project en op maat van de klant. Naast een assortiment halffabrikaten uit eigen productie biedt Cras ook een brede en complementaire waaier producten aan van sterke merken in de afbouw.

Vanuit de 8 vestigingen van de groep opereert telkens een team houtspecialisten die via projectbegeleiding en –opvolging zorgen voor de goede uitvoering van elk hout-idee.

Hier kan je de website van Cras bezoeken

logo de cock

Al hun tuinhuisjes worden voorzien van planchetten die tegen een stevig kader worden genageld. Zij zijn eveneens fabrikant van garages, carports en honden- en kippenhokken. Zij staan altijd klaar om u volledig vrijblijvend alle advies en informatie te verschaffen.
Als vakmensen kennen ze hun artikelen op en top. Sinds 1990 fabrikant van tuinhuisjes. Hun mensen werken er steeds aan om hun modellen up-to-date te houden. Ze trachten dan ook om onze modellen aan te passen aan de noden van de klant. Het hout wordt door hen geschaafd en verwerkt tot een tuinhuis.

Breng een bezoek aan hun website.